Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Περιηγήσεις με το Ραδιοταξί Taxiway

Το Ραδιοταξί Taxiway με στόλο 1200 συμβατικά ταξί, 2 ειδικά διαμορφωμένα ταξί α.μ.ε.α και ένα 9θέσιο ιδιόκτητο πολυτελές ταξί, αποτελεί τη μεγαλύτερη πανελλαδικά εταιρία στο χώρο μεταφορών με ταξί. Ο συνδυασμός των 25 χρόνων εμπειρίας, οι συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες μας καθώς και το πλήθος συνεργασιών, μας καθιστούν πρωτοπόρους του είδους.

Οι περιηγήσεις έχουν σχεδιαστεί και πραγματοποιούνται από επαγγελματίες οδηγούς του χώρου έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ενημερωθεί ταυτόχρονα για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής κάλυψής μας (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος) μέσα σε λίγες ώρες, αποκομίζοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα από τους χώρους επίσκεψης.

Η διαδρομή και η επιλογή των σημείων επίσκεψης επιδέχονται αλλαγές σύμφωνα με τον διαθέσιμο χρόνο του επισκέπτη ή επιπλέον σημεία που τον ενδιαφέρουν και απαιτείται ενημέρωση του Taxiway 3 ώρες τουλάχιστον πριν την πραγματοποίηση της περιήγησης για τη διαθεσιμότητα και το κοστολόγιό της.

el - ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ TAXIWAY

eng - TAXIWAY’ S TOURS

ru - ЭКСКУРСИИ

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr