Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού | Αίτημα Υποστήριξης

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ζητήσουμε για ακόμα μια φορά την πολύτιμη υποστήριξή σας αναφορικά με την ανάγκη που αντιμετωπίζουμε, στο πλαίσιο των προσπαθειών μας είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη.
 
Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, διοργανώνει πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών έως και τις 30 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και μας καλεί όλους να συνδράμουμε για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα!
 
Οι μαθητές των σχολείων και οι οικογένειές τους, καλούνται να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Και ενώ για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους.
 
Χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 3.193 μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!
 
Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή παραμένει και φέτος ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας.
 
Σας ευχαριστούμε!
 
 

Με εκτίμηση,

Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας

 

 Επιστολή για ενίσχυση σε σχολικά είδη

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr