Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών δράσεων της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων στον αθλητισμό, θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να σας γνωρίσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φορέα www.epathla.gov.gr και είναι σε πλήρη λειτουργία η εκπαιδευτική πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης (elearning tool), η οποία απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες 15 ετών και άνω, σε προπονητές, σε διαιτητές και σε όλα τα μέλη της αθλητικής κοινότητας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και απλό στη χρήση ψηφιακό εργαλείο το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει την ενημέρωση των αθλητών και αθλητριών σε θέματα που σχετίζονται με τους κανονισμούς, τις διαδικασίες και τις κυρώσεις στην αντιμετώπιση περιστατικών χειραγώγησης. Κατά την είσοδό του στην πλατφόρμα, ο χρήστης πραγματοποιεί εγγραφή και στη συνέχεια παρακολουθεί παρουσίαση και βίντεο, απαντάει σε quiz ενώ με την επιτυχή παρακολούθηση λαμβάνει σχετικό πιστοποιητικό. Το σχετικό ενημερωτικό υλικό επιμελήθηκαν τα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση, υπό την καθοδήγηση της Εθνικής Πλατφόρμας.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω και με δεδομένη τη στρατηγική συμμαχία της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. με όλους τους αθλητικούς φορείς, θα σας παρακαλούσαμε να γνωστοποιήσετε στα μέλη των σωματείων της Ομοσπονδίας σας τη λειτουργία της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και να παρακινήσετε τους αθλητές σας να κάνουν χρήση του εν θέματι εκπαιδευτικού εργαλείου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της πολύπλευρης ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων στον αθλητισμό.

Σας προτρέπουμε, τέλος, να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας σχετικές πληροφορίες αναφορικά με το νέο εκπαιδευτικό εργαλείο του φορέα. Το τμήμα διοικητικής υποστήριξης της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. είναι στη διάθεσή σας για την παροχή κάθε διευκρίνισης ή και περαιτέρω σχετικής πληροφορίας, στα τηλέφωνα 2131316458, 6460 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αδιάλειπτη συνεργασία και την πολύτιμη συνδρομή σας στην προσπάθεια που καταβάλλει η πολιτεία για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων στον αθλητισμό.

 

Έγγραφο

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr