Olympus Sport Olympus Sport Olympus Sport

Μέλος των

ITF logo
EITF logo
  • Τηλέφωνο: 2310672006
  • Fax: 2310672009
  • Email: info@itf-taekwondo.gr

Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων 2014

Η Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος στην προσπάθειά της να προσελκύσει ακόμα περισσότερες συμμετοχές συλλόγων της νότιας και νησιωτικής Ελλάδας αποφάσισε φέτος, η διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων να γίνει στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Μαρτίου 2014).

Το Κλειστό γυμναστήριο Μεγαρέων Ολυμπιονικών στην ομώνυμη περιοχή της Αττικής (Διεύθ: Τέρμα οδού ΜΟΡΑΒΑΣ – Μέγαρα ΤΚ 19100), ορίστηκε έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ο.Τ.Ε. ως ο χώρος που θα φιλοξενήσει το πρωτάθλημα. Οι υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις καθώς και η τοποθεσία του σταδίου λίγο έξω από την πρωτεύουσα στάθηκαν μάλλον οι αφορμές για την επιλογή του ως χώρο συνάντησης και διεξαγωγής αγώνων Taekwon-do I.T.F. μεταξύ αθλητών και αθλητριών της μεσαίας ηλικιακής κατηγορίας (από 14 έως 18 ετών). Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο προγράμματος, με το επερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών η πρώτη μέρα του πρωταθλήματος (Σάββατο 1 Μαρτίου) θα αφιερωθεί στους έφηβους και στην διεξαγωγή όλων των αγωνισμάτων τους (Tul, μάχες, Εναέριες τεχνικές) αφήνοντας της νεανίδες αθλήτριες την δεύτερη μέρα (Κυριακή 2 Μαρτίου) να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον διαγωνιζόμενες στα ίδια ακριβώς αγωνίσματα. Λόγω του ότι οι αθλητές/τριες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κατηγορία συμμετοχής τους θα είναι αυτοί που θα στελεχώσουν την Εθνική αποστολή για το πολύαναμενόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Minsk της Λευκορωσίας πρέπει (σύμφωνα και με τον διεθνή κανονισμό) όσοι «έχουν μαύρη ζώνη να είναι κάτοχοι διπλώματος DAN Α.Ο.Τ.Ε. καθώς και Διεθνούς διπλώματος DAN I.T.F. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που κάποιος/α δεν είναι κάτοχος των παραπάνω διπλωμάτων δεν έχει το δικαίωμα να γίνει μέλος της Εθνικής ομάδας» τονίζει η Α.Ο.Τ.Ε.. Ακόμη οι νομικές, οικονομικές κ.α. υποχρεώσεις των σωματείων προς την ομοσπονδία αλλά και αντίστροφα δηλαδή της ομοσπονδίας προς σωματεία, αθλητές, προπονητές και διαιτητές καταγράφονται αναλυτικά μέσα στην επίσημη προκήρυξη αγώνων και οφείλουν αμφότεροι να ανταποκριθούν εγκαίρως.

Τέλος όπως και σε κάθε διοργάνωση οπουδήποτε κι αν αυτή λάβει χώρα έτσι και τώρα, η Α.Ο.Τ.Ε. δημοσιεύει μαζί με την προκήρυξη και μια αναλυτική λίστα ξενοδοχείων της περιοχής, με τα οποία ήρθε σε συμφωνία για την διαμόρφωση του κόστους διαμονής ειδικά για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτή την λίστα όπως και τα υπόλοιπα επίσημα έγγραφα της ομοσπονδίας.

Αθλητική Ομοσπονδία Tae Kwon Do Ελλάδος

Ρόδου 15 Πάρκο Ρόδων (Πρώην πλατεία τερψιθέας) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης Τ.Κ 56430

Τηλ: 2310672006

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: 3716 Ημερ. Αθλητικής Αναγνώρισης: 01/04/1999

Επικοινωνία για θέματα GDPR: dpo@aote.gr